Årsmötet i en sammandragning

Efter att mötet öppnats när alla nio medlemmar inklusive styrelse samlats klarades de första formaliteterna av relativt snabbt och smärtfritt. Pernilla gick igenom verksamhetsåret som varit och styrelsen fick beröm för sitt arbete och vad det resulterat i. Det tackar vi varmt för!

Den nya styrelsen valdes samt revisor och valberedning. Mötet tog beslut om kommunikationsstrategi vilket varit ett diskussionsämne under den senaste tidens styrelsemöten. Mejlinglistans vara eller icke vara och Nings omfattning för interaktion och kommunikation ställdes mot varandra. Efter att vägt alla möjliga argument fram och tillbaka så togs beslutet om att det framöver enbart kommer vara Ning som gäller för våra medlemmar. Det blir helt enkelt en omöjligt admininstrationsuppgift för styrelsen att ta hand om med tanke på att nätverket bara växer och växer.

Andra frågor som vi la lite extra tid på att diskutera var hur vi ska hantera samarbetsförfrågningar utifrån samt huruvida vi ska utreda om det skulle vara möjligt att erbjuda en branschförsäkring. Det beslutades också om att skicka ut en ny enkät till alla medlemmar, likt förra våren, men denna gång fråga efter vad medlemmarna anser sig behöva mer kunskap kring som t ex upphandling, bokföring, skatteregler och liknande.

Detta resulterade i att fokus för styrelsen under 2010 kommer lägga fokus på att avveckla mejlinglistan, utreda möjligheten för ett branschnischat försäkringserbjudande, ta fram ett kursprogram för våra medlemmar samt synas och höras mer!

Och jag passar på att tacka för mig och min tid i styrelsen!

Vi ses imorgon på konferensen kl 8.30 sharp på Näringslivets hus, Storgatan på Östermalm i Stockholm. Be there och be square.

Postad av: Genusföretagarna, March 18, 2010 @ 18:08
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera