Genusföretagarna på workshop hos JÄMI

Den 26/3 deltog Genusföretagarna i JÄMI:s workshop om Jämställdhet (läs jämställdhetsintegrering) som kvalitet. Vi fanns både i publiken och bland dem som ledde workshops. Dagen arrangerades för “köpare” och “säljare” av jämställdhetstjänster och vi fick tillfälle att föra fram många synpunkter kring hur viktigt det är med spetskompetens och en hållbar konsultmarknad samt kring behovet av ökad beställarkompetens då de upphandlar jämställdhetstjänster.

Dokumentationen från konferensen finns nu tillgänglig för medlemmar på vårt sociala forum.

Hälsar styrelsen
genom Karin och Christina

Postad av: Genusföretagarna, April 14, 2010 @ 05:51
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera