Genusföretagarna i Almedalen

Givetvis kommer vi finnas närvarande vid årets Almedalsvecka. Från den 7-10 juli gör vi Visby genusmedvetet och branschorganisationen synlig. Vi hoppas på att få träffa intresserade, medlemmar och blivande medlemmar. Om ni har tips på vart ni tycker vi ska hänga så släng gärna iväg ett mejl till info@genusforetagarna.se. Vi kommer också ställa ut den eminenta bilagan som kom ut den 23 juni med SvD på utvalda platser. Vi syns med våra snygga tygkassar så ser ni oss så haffa oss, vi pratar mer än gärna med er alla om allt ni kan tänkas undra över när det kommer till företagande kring genus, jämställdhet, mångfald och jämlikhet.

Vi syns i vimlet!
Pernilla, Jenny, Susanna och Ewa-Christina

Postad av: Genusföretagarna, July 1, 2010 @ 08:05
Arkiverad under: Publicerat

2 kommentarer »

 1. Hejsan,
  vi hade en annons i tidningen Framtidens entreprenörer, men jag fick inte ens ett original själv ;-) . I Visby var den slut i stället när jag skulle ta.
  Finns det någon möjlighet att få en sänt till mig? Katrin Rindlaug, Kittelgatan 7, 621 53 Visby.
  TACK!

  Comment by Katrin Rindlaug — August 17, 2010 @ 09:00

 2. Hej Katrin, ledsen att det dröjt så vansinnigt länge att få svar. Kanske har du redan hittat en annan kommunikationskanal men jag rekommenderar ändå att mejla info@genusforetagarna.se för att få ett ex.
  Allt gott!
  /Sanna

  Comment by Sanna — November 17, 2010 @ 09:15

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera