På plats i Visby

Efter första eftermiddagen och kvällen med Sveriges makthavare har vi lyckats orientera oss bland alla tält, fester och andra arrangemang. Vi representerade på PR-byrån Primes mingel, vi besökte bordellen som Järfälla tjejjour byggt upp, på Fokus, Makthavares och CNNs gemensamma almedalsfest pratade vi med bland andra Svenskt Näringsliv. Intensiva och givande första timmar.

Andra dagen börjar med SIDAsnack om bistånd och kemikalieutsläpp och fortsätter med det oberoende forskningsinstitutet Ratios seminarium om varför det finns så få kvinnor i styrelser. Fortsättning följer…

Av Sanna Lilie från Almedalen

Postad av: Genusföretagarna, July 8, 2010 @ 03:04
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera