anv_bild2

Genusdag och regional nätverksträff

Idag arrangerar Malmö högskola en Genusdag där Tuija Muhonen berättar om hur jämställdheten ser ut på Malmö högskola som organisation och senare kommer Liv Strömqvist berätta om hur det är att serieteckna på tema genus, jämställdhet och sexualitet.

Nätverket är på plats i form av Sanna Lilie som i samband med Genusdagen har bjudit in de regionala genusföretagarna till nätverksträff. Medlemmar vallfärdar hela vägen från Ronneby i Blekinge och från Danmark.

Postad av: Genusföretagarna, December 8, 2010 @ 04:18
Arkiverad under: Publicerat

1 kommentar »

  1. Tyvärr ställde Liv Strömqvist in i sista sekund vilket gjorde att Nätverket Genusföretagarna (Sanna) raskt tog hennes tid och berättade för alla genusintresserade om genusföretagande och det senaste inom jämställdhet i Malmö vilket är 100% Malmö som är en lokal rättviseförmedling!

    Comment by sanna lilie — December 8, 2010 @ 09:58

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera