anv_bild2

Genusföretagardag för fler och större kunder

Den 27/11 höll Nätverket Genusföretagarna en kursdag för medlemmar och andra intresserade. Vi höll till i Långholmens konferenscentrum där vi fick både god mat och trevlig stämning.

Dagen inleddes med Ann Jerneström från Berätta Mera föreläste, eller skådespelade kanske är ett bättre ord, om hur dina berättelser kan bli en del av ditt varumärke och om hur du kan använda urgamla berättartekniker för att sälja din produkt. Alla antecknade så att pennorna glödde, diskuterade hur vi brukar göra, förtvivlades över att vi under många år gjort helt tvärt emot, förstod att det kanske var därför det ibland gått snett och framförallt: inspirerades. Gör intryck! Fånga åhörarna! Samla berättelser om dig själv och din produkt! Var uppmaningar vi fick med oss på väg till lunchen.

Eftermiddagen blev tyngre, faktaspäckad och full av nya begrepp, koncept, lagar och regler. Lyckligtvis hade vi en fantastisk guide med oss på resan, Liselotte Hansson, juridikstuderande från Göteborg. Hon lyckades förklara och göra lagarna och reglerna begripliga för oss alla och vi gick därifrån med en känsla av att vi nog skulle kunna klara av att delta i och vinna en upphandling!

Och som alltid när ett gäng genusföretagare möts: glädjen i att dela sina erfarenheter, möta nya och gamla ansikten, stärka och inspirera varandra, skratta åt sina misstag och hitta kraft för nya tag. Vi var alla glada och inspirerade när vi skiljdes åt och att den känslan satt i några dagar efter visade både reaktioner vi i styrelsen fått och utvärderingen.

Anteckningar och presentation finns tillgängliga för medlemmar på forumet.

Nästa gång, i Malmö i vår. Boka 10-11 mars för träff och årsmöte.

Välkommen du också!

Postad av: Genusföretagarna, January 21, 2011 @ 04:57
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera