Godmorgon Genusföretagare på kulturhuset i Stockholm

Hösten är härmed igång

Nu har höstens evenemang i branschorganisationen dragit igång. Det började med frukostmöte i Stockholm och Malmö under sista veckan i augusti.

Vi kommer fortsätta frukostmötena och de har det finfina namnet: ”GODMORGON GENUSFÖRETAGARE” och ansvarig för regionarbetet är styrelseledamoten Johanna Lundin, som driver företaget Kapten Mjausan. Denna gång höll hon i frukostmötet i Stockholm och delegerade Malmöfrukosten till Sofie Bergkvist, också styrelseledamot som driver företaget Ord&Text.

I Stockholm fick vi besök av Frida Birkelöf som berättade om projeketet Equal Business. En spännande morgon som bidrog till att nya kontakter och affärsmöjligheter skapades. Nätverk när det är som bäst!

 

För mer information om våra kommande frukostmöten se vårt interna forum för medlemmar. Informationen postas också på vår hemsida, twitter och facebook. Frukostmötena är öppna för medlemmar och för dig som är nyfiken och funderar på att starta ett genusföretag eller bli medlem.

Postad av: Genusföretagarna, September 4, 2012 @ 04:04
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera