anv_bild2

Inbjudan till årsmöte 2013

Torsdagen den 14:e mars klockan 9:00-12:00 är det årsmöte i Stockholm. Vi planerar att inleda årsmötet med en halvtimmes mingel med branschkollegor och vi slutar med lunch, där det finns möjlighet för er alla att äta lunch tillsammans och skapa samarbetsytor. Vi bjuder på förmiddagsfika men dock inte lunchen utan den är fri att planera såsom man vill. Antagligen blir vi ett gäng som äter tillsammans efteråt för den som vill hänga på.

Plats: TCO:s lokaler på Linnégatan 14, rum: Pressrummet, Stockholm.

Årsmötesordförande: Anders är VD och ansvarig för affärs- och företagsutveckling, styrelsearbete och marknadsföring och försäljning för Svensk Industriförening Sinf. Han är även aktiv inom Akademy of Excellence, Garantgruppen AB och Undexo. I botten är han civilekonom och har tidigare bla. drivit eget managementbolag i ca 8 år. Han har fått vårt förtroende att vara ordförande för mötet i år.

Kostnad: Årsmötet är avgiftsfritt och öppet för dig som är medlem i Genusföretagarna. Medlemskap behöver tecknas innan, mer information om detta kommer. Är du inte medlem sedan tidigare anmäler du ditt intresse på www.genusforetagarna.se under “bli medlem”.

VI SÖKER NYA STYRELSEMEDLEMMAR
Inför detta årsmöte söker vi dig som är branschaktiv och är sugen på att föra samtalet om branschen vidare. Om du tycker det låter intressant att kandidera eller känner någon som du tror skulle passa Genusföretagarnas styrelse 2013, tveka inte att mejla oss på: info@genusforetagarna.se.

MÖTESHANDLINGAR & MOTIONER 
Möteshandlingarna läggs upp på det interna forumet Ning senast två veckor innan årsmötet. Ett mejl går ut till alla medlemmar om detta. Får du inte mejl från oss kan det ha att göra med dina inställningar, hör av dig!

Vad tycker du om verksamheten inför nästa år? Skriv motioner till årsmötet och skicka dem till info@genusforetagarna.se senast 15:e februari så skickar vi ut dem tillsammans med övriga möteshandlingarna och ger medlemmarna en chans att ta ställning i förväg.

VÄLKOMMEN
Vi hoppas att du kan vara där med oss! Anmäl dig här nedanför eller på denna länk.

Hälsningar styrelsen för branschorganisationen Genusföretagarna

Årsmöte kostnadsfritt  
Postad av: Genusföretagarna, January 21, 2013 @ 16:39
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera