anv_bild2

Inbjudan till samarbete med universitet, högskolor och andra forskare

VINNOVA:s utlysning ”Behovsmotiverad forskning för jämställdhetsarbete”

Vinnova har utlyst 30 milj kr för behovsmotiverad forskning för jämställdhetsarbete. Pengarna skall användas till forskning kring praktiskt jämställdhetsarbete, kopplat till ledning, organisering, organisationsförändring och innovation, och vara inriktad mot metodutveckling, särskilt metoder som tidigare inte beforskats.

Genusföretagarna är Sveriges branschorganisation för företagare med genus, jämställdhet, jämlikhet och mångfald i sin affärsidé.

Tillsammans besitter vi en mycket stor bank av praktisk kunskap och metoder, ofta utvecklad utifrån forskning och teori, men sällan i sig beforskad. VINNOVA uppmanar till samarbete med näringslivsorganisationer och företagare.

Vi uppmanar därför forskare, högskolor, universitet, institut och andra som söker pengar att hålla oss i åtanke. Vi bistår gärna i era projekt, både som deltagare själva, men också som förmedlare av kontakt med våra medlemsföretag.

Missa inte chansen att forska på de metoder som redan används! Uppfinn inte hjulet igen, utan ta oss med på tåget!

Kontakta oss på info@genusforetagarna.se, för en dialog om vad vi skulle kunna göra tillsammans.

Läs mer om utlysningen på: http://www.vinnova.se/sv/Ansoka-och-rapportera/Utlysningar/Effekta/Behovsmotiverad-forskning-for-okad-jamstalldhet/

Postad av: Genusföretagarna, May 21, 2013 @ 05:50
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera