Glada tillrop och lyckönskningar!

Under DO-konferensen igår fick Genusföretagarna många glada tillrop och lyckönskningar för verksamheten. Styrelsen tog tacksamt emot beröm för hur långt vi hunnit på så kort tid utan resurser. Så tack alla medlemmar för att ni ger oss den feed back vi behöver för att vilja vidare!

Samtalet som fördes på scen tillsammans med Tom från MINE handlade mycket om hur vi arbetar gentemot arbetsgivare och vilken förfrågan vi upplever från desamma men också om vilka kvalitetssgarantier vi kan erbjuda som organisationer.

Svaret på detta kära genusföretagare är ju att det är vi allihop som ser till att vara så bra vi kan vara och att vi strävar efter att ha en så dynamisk sammansättning av företagare som möjligt. Vi måste se till att själva utgöra och representera den mångfald som våra marknader kräver av oss.

Tills nästa gång!

ps. Sydsvenskan publicerar idag en artikel om jämställdhet inom högskola och universitet skriven utifrån att det idag kommer ut vilka som får medel från DJ för att genomföra jämställdhetsprojekt.

Postad av: Genusföretagarna, November 3, 2009 @ 05:01
Arkiverad under: nyheter

Inga komentarer

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.