431725_10150531455687308_167909797307_9006285_307148106_n

Årsmöte 2014 – inbjudan och anmälan

INBJUDAN TILL ÅRSMÖTE 2014
………………………………………………………………………………………………………………….
Återigen skall vi ses! 2013 har varit ett år i språkrörets tecken – helt i enlighet med årsmötets önskan. Arbetet slutar inte här utan detta årsmöte ska ytterligare skapa aktivitet kring synliggörandet av branschen och dess medlemmar. Därför bjuder vi nu in till ett årsmöte med tillhörande medlemsenkät. Vi vill veta vad du som medlem tycker om aktuella frågor såsom: eventuellt namnbyte och aktiviteter vi bör göra för att bli en viktig aktör inom frågor som berör vår bransch. Välkommen!
………………………………………………………………………………………………………………….

ÅRSMÖTE 2014
Tid: Måndagen den 10:e mars klockan 10-12
Plats: TCO:s lokaler på Linnégatan 14 i Stockholm (närmaste t-bana Östermalmstorg)

Vi kommer att gå igenom 2013 års verksamhet och sätter milstolparna för 2014. Gamla styrelsen tackar för sig och ersätts med en ny där vi hoppas se många nya ansikten.

VIKTIGA DATUM

Anmälan till årsmötet: bör göras senast torsdagen den 6:e mars. Anmälan sker här:

Årsmöte 2014

 

Enkäten: Inför årsmötet skickar styrelsen ut en enkät med två viktiga frågor för dig som medlem att ta ställning till. 1. Namndiskussion och 2. Språkrörsinriktning. Enkäten består av bakgrundsförklaring och frågor för varje fråga men tar trots grundlig genomgång inte lång tid att fylla i då det bara är totalt två sidor. Kontakta oss för att få tillgång till enkätlänken om du inte redan fått den.

Motioner: Vad tycker du om verksamheten inför nästa år? Skriv motioner till årsmötet och skicka dem till info@genusforetagarna.se senast den 20:e februari, så skickar vi ut dem tillsammans med övriga årsmöteshandlingar och ger medlemmarna en chans att ta ställning i förväg.

MEDLEMSKAP
För att ha rösträtt på årsmötet måste du vara medlem i Branschorganisationen Genusföretagarna. Du blir medlem genom att betala den fakturan som kommer till den registrerade adressen hos oss. Har du inte varit medlem tidigare, inte fått en räkning eller vill ändra dina uppgifter så klickar du på fliken ”bli medlem”.

Fler detaljer samt möteshandlingar kommer senast två veckor innan årsmötet.

Vi hoppas att du kan vara där med oss!

Hälsningar styrelsen för Branschorganisationen Genusföretagarna
Sveriges branschorganisation för företagare inom jämlikhet, mångfald och jämställdhet – sedan 2009.

Postad av: Genusföretagarna genom Pernilla, February 11, 2014 @ 08:00
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera