Genusföretagarna på Almedalsveckan 2013

Genusföretagarna på Almedalsveckan 2014

Även i år har vi som branschorganisation två events på Joda Bar under Almedalsveckan 2014. Här finner du mer info och klicka på länken för att komma till ALmedalsveckans kalendarium. Medlemmar, journalister och andra intresserade är varmt välkomna att höra av sig till Lukas Romson, Styrelsemedlem, Genusföretagarna, 0707541661.

Hur beställa ett arbetsliv långt ifrån enfald?

Arrangör: Genusföretagarna
Dag: 29/6 2014 13:00 – 15:00
Entreprenörerna inom jämlikhet, mångfald och jämställdhet blir bara fler och erfarenheten och verktygen likaså. Hur vet en chef vad den ska fråga efter för kompetens på området? Välkommen på seminarium där vi ger beställartips och låter leverantörer och beställare mötas i samtal.

http://www.almedalsveckan.info/21173

Mångfaldssamhället – hur samverkar vi mot främlingsfientlighet?

Arrangör: Genusföretagarna och Diversity Partners
Dag: 1/7 2014 08:00 – 11:00
Välkommen till ett panelsamtal om mångfaldssamhället, med representanter från näringslivet, politiken och civilsamhället. Hur samverkar vi mot främlingsfientlighet? Vilket samhälle vill vi ha? Vad kan göras, av olika aktörer?

http://www.almedalsveckan.info/20867

Postad av: Genusföretagarna genom Pernilla, June 29, 2014 @ 09:00
Arkiverad under: Almedalen

Inga komentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Kommentera