Branschorganisationen Mångfaldsföretagarna lanseras!

Tid: 14/1, 16-18
Plats: Ramböll, Stockholm, Krukmakargatan 21
Anmälan: HÄR

Nytt år, ny kostym! Välkommen på mingel och årsupptakt!

Branschorganisationen Mångfaldsföretagarna samlas tillsammans med intresserade för att fira vår nya kostym – nytt namn, ny idéplattform och ny hemsida! Vi gör det med ett enklare mingel där vi presenterar vår kostym och ger alla chansen att mötas och att möta oss, både som branschorganisation och enskilda aktörer.

Branschorganisationen bildades 2009 under namnet Genusföretagarna, för att samla företagare med jämlikhet, mångfald och jämställdhet i sin affärsidé. Hos oss finns allt ifrån organisationskonsulter till kommunikatörer, dansare och designers. Vi arbetar för att öka branschens kompetens och kapacitet för att öka efterfrågan på jämlikhet och jämställdhet i samhället. 2015 bytte vi namn till Mångfaldsföretagarna och antog en ny idéplattform som tydligare lyfter behovet av normkritik, inkludering och intersektionalitet i arbetet för ett samhälle på mer lika villkor.

Postad av: Genusföretagarna, January 4, 2016 @ 06:50
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.