Bli Stödmedlem

Om du inte själv driver ett företag med huvudsaklig affärsidé inom jämlikhet, mångfald och jämställdhet, kan du ändå stötta vårt arbete genom att bli stödmedlem.

Som stödmedlem får du tillgång till Genusföretagarnas nätverk med massor av kompetens som du kan ha nytta av. Du får regelbunden information om vår verksamhet och träffar. Vi kommer också se till att du får synas med ditt företags namn på vår hemsida inom en snar framtid. Vi planerar också att låta medlemmar och stödmedlemmar gästblogga på vår blogg. Genom att stödja oss bidrar du till att genusföretagare i Sverige kan göra sitt jobb på ett bättre sätt. Du stödjer därmed utvecklingen mot ett jämlikt och jämställt samhälle.

Företag som vill bli stödmedlemmar betalar minst 1500 kronor. Bli stödmedlem (företag) genom att klicka på den här länken och följa instruktionerna. Fyll i företagets organisationsnummer i rutan för personnummer.

Privatpersoner betalar 300 kronor för ett stödmedlemskap. Bli stödmedlem (privatperson) genom att klicka på den här länken och följa instruktionerna.