Inbjudan till årsmöte 2015

Återigen skall vi ses! 2014 har varit ett mellanår som präglats av en ny styrelse och nya tankar om hur vi ska gå framåt. Medlemsvärvning och medlemsvärde har kommit i fokus och vi vill nu höra medlemmarnas tankar om hur vi ska gå framåt. I samband med detta vill vi också ge er möjlighet att mötas och utbyta kunskaper och erfarenheter.

ÅRSMÖTE 2015

Tid: fredagen den 13:e  mars klockan 10-12

efterföljande utbyte 13-15.30

Plats: Rambölls lokaler vid Mariatorget, Stockholm

Vi kommer att gå igenom 2014 års verksamhet och sätter milstolparna för 2015. Gamla styrelsen tackar för sig och ersätts med en ny där vi hoppas se många nya ansikten.

EFTER ÅRSMÖTET …

…äts en gemensam lunch medan nya styrelsen konstituerar sig.

Därefter vill vi bjuda in er att visa upp ert arbete för varandra. Branschorganisationen Genusföretagarna vill främja mångfalden och kapaciteten i branschen och vi tror att detta gynnas om vi vet vad de andra medlemmarna gör. Tiden kommer att fördelas rättvist mellan de intresserade. Om ni vill visa upp något ni gör – en spännande övning, ett häftigt projekt eller en nyskapande metod – hör av er till info@genusforetagarna.se 

VIKTIGA DATUM

Anmälan till årsmötet: bör göras senast torsdagen den 5:e mars. Anmälan sker via mail till info@genusforetagarna.se.

Möteshandlingar: Skickas ut av styrelsen senast 27 februari.

Motioner: Vad tycker du om verksamheten inför nästa år? Skriv motioner till årsmötet och skicka dem till info@genusforetagarna.se senast den 20:e februari, så skickar vi ut dem tillsammans med övriga årsmöteshandlingar och ger medlemmarna en chans att ta ställning i förväg.

MEDLEMSKAP

För att ha rösträtt på årsmötet måste du vara medlem i Branschorganisationen Genusföretagarna. Du blir medlem genom att registrera dig via hemsidan och betala den fakturan som kommer till den adress du registrerar. Har du inte varit medlem tidigare eller vill ändra dina uppgifter går du in på vår hemsida och klickar på fliken ”bli medlem”. Det räcker att betala medlemsavgift samma dag som årsmötet, men du bör då kunna visa kvitto på medlemskap.

Medlemskapet är personligt och bygger inte på företaget – men en del av medlemsavgiften är en serviceavgift som är avdragsgill. Om särskilda omständigheter föreligger, exempelvis att du är nystartad eller om ni är flera medlemmar i samma företag, kan styrelsen bevilja reducerad medlemsavgift.

……………………………………………………………………………………………

Fler detaljer samt möteshandlingar kommer senast två veckor innan årsmötet.

Vi hoppas att du kan vara där med oss!

Hälsningar,

styrelsen för Branschorganisationen Genusföretagarna

Postad av: Genusföretagarna, January 28, 2015 @ 06:26
Arkiverad under: Publicerat

Inga komentarer

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.